Namnet "TantVass"

Det är för jag spelat dataspel.

Tant för att jag var så gammal i förhållande till de flesta onlinespelare som då mest utgjordes av tonåriga killar, Vass dels för att jag oftast spelade med karaktärer som bar spjut eller pilbåge (innan jag helt fastnade för trollpacka), dels för att det är självironiskt.. jag är inte särskilt vass, haha!

1996 fick vi vår första pc och snubblade strax över ett speldemo för Diablo. X-man och jag satt som klistrade, det var jätteroligt och vi spelade och spelade. Jag lärde mig surfa runt på nätet och hittade en fansite för spelet. Där kom jag i kontakt med en massa trevliga människor. I forumet pratades om allt möjligt och några av dessa goa döskallar har jag fortfarande kontakt med, fastän mitt dataspelande är historia nu för länge sedan. Blizzard utvecklade nya spel, Diablo II och senare World of Warcraft. Och vi hängde på...

Plastdunk, Swe_Lady och jag var glada "gamlingar" som pladdrande störtade oss ut i cybern och högg efter virtuella monster då i början av seklet. Vi hade en egen liten klan, lite på tok bara, men vi blev rätt många till slut. Swe_Lady och jag blev intervjuvade av Plastdunk när han gjorde en serie om tjejer i dataspelsvärlden för Diablositen, läs om ni vill :)